fin eng

Ilmoittaudu!

arrow
ig fb
date place

TERVETULOA DISCIPLE17-KONFERENSSIIN!

Disciple17 on vastaus kaipaukseesi ottaa seuraava askel Jeesuksen kanssa. Konferenssi on suunnattu sinulle, joka olet opiskelija, nuori aikuinen tai jo ihan reilusti aikuinen. Olet tärkeässä elämänvaiheessa, jossa päätöksesi määrittävät elämäsi suuntaa. Ajattelitpa asiaa tai et, juuri nyt muovaat elämäntapaasi: mikä on sinulle tärkeää, mitä tarkoitusta varten haluat elää ja keiden kanssa??

Disciple17-konferenssissa haluamme – yhdessä sinun kanssasi – pysähtyä tutkimaan, miltä näyttää Jeesuksen opetuslapsen elämäntapa tänä päivänä ja miksi se on paras valinta. Jeesus kutsui nuoria miehiä ja naisia seuraamaan häntä – ja muutti heidän elämänsä. Uskomme, että Disciple17:ssa saamme yhdessä rohkaistua ”kävelemään veden päällä” kohti Jeesusta ja että saat varustautua konkreettisesti ottamaan elämässäsi seuraavat askeleet Jeesuksen seuraajana.


PUHUJAT

Konferenssin pääpuhujana on Tom Finnemore ja James Brown St. Thomas Crookes -seurakunnasta (UK). Lisäksi saamme pitää vierainamme useita muita puhujia, jotka jakavat seminaareissa kokemuksiaan Jeesuksen opetuslapsena elämisestä. Mukana järjestelyissä on myös iso tiimi työntekijöitä ja vapaaehtoisia Petruksen ev.lut. seurakunnasta (Petrus församling) sekä Opiskelija- ja Koululaislähetyksestä (OPKO).


Tom Finnemore

Tom Finnemore on naimisissa Clarissan kanssa, ja heillä on kaksi lasta: Hannah, 5, ja Theo, 2. Tom on työskennellyt Holy Trinity Brompton -seurakunnassa Lontoossa ja St. Barnabas -seurakunnassa Cambridgessa ja toimii tällä hetkellä apulaiskirkkoherrana St. Thomas’ Crookes -seurakunnassa Sheffieldissä.

Tom ja Clarissa ovat vastuussa STC:n nuorille perheille suunnatusta työstä ja johtavat nuorten perheiden klusteria (tavoittavaa yhteisöä).

James Brown

James on Lucyn tuore onnellinen aviomies. Hän opiskeli raamatuntutkimusta Sheffieldin yliopistossa ja liittyi tuolloin paikalliseen St Thomas Crookes -seurakuntaan. Viimeiset 5 vuotta James on ollut seurakunnan opiskelijatyön tiimissä. Tänä aikana hän työskenteli myös kaksi vuotta Alpha International -järjestön kautta opiskelijoiden ja nuorten johtajien parissa ympäri Englantia. James pitää piirakoista ja Pohjois-Englannista. Valitettavasti hän ei ole funkin kummisetä.


KÄYTÄNNÖN ASIAT

Kenelle?

Konferenssi on tarkoitettu yli 18-vuotiaille. Pääohjelman opetukset pidetään englanniksi ja juonnot suomeksi ja ruotsiksi. Opetusten simultaanitulkkaus järjestetään suomeksi ja ruotsiksi. Seminaareja on tarjolla kaikilla kolmella kielellä.

Mitä maksaa?

Toivomme, että mahdollisimman moni pystyisi osallistumaan, joten teemme kaiken voitavamme pitääksemme hinnan alhaisena. Edullinen konferenssimaksu on 42€. Hintaan sisältyy osallistuminen, välipala perjantaina, lounas ja kahvi lauantaina sekä kahvi ja voileipiä sunnuntaina. Voit kysyä kotiseurakunnastasi mahdollisuutta saada tukea osallistumismaksuun.

Missä ja milloin?

Disciple17 pidetään 27.-29.1.2017 Munkkivuoren kirkossa. Osoite on Raumantie 3, 00350 Helsinki. Munkkivuoreen pääset helpoimmin bussilla. Suunnittele matkasi osoitteessa www.reittiopas.fi Vihje: Kirkko on Munkkivuoren ostoskeskuksen takana ja kirkon tornin näkee helposti ostoskeskuksen takaa, kun katsoo ylöspäin noustuaan bussista.

Missä yövyn?

Järjestämme tarvittaessa majoitusta paikallisten seurakuntalaisten luona tai koulun lattialla. Ilmoita majoitustarpeestasi ilmoittautumisen yhteydessä.

Mitä voin tehdä jo nyt?

Kerro muille Disciple17-konferenssista. Jos olet ollut mukana jo aiemmin, rohkaisemme erityisesti sinua kutsumaan kaikki tuttavasi mukaan! Seuraa viimeisimpiä uutisiamme Facebookissa ja Instagramissa: @discipleconference Uskomme, että Jumala haluaa muuttaa ihmisten elämää. Rukoile siis mielellään jo nyt konferenssin puolesta, että saamme nähdä Jumalan koskettavan elämäämme viikonlopun aikana.

Missä voin ilmoittautua?

Ilmoittaudu täällä 15.1.2017 mennessä.

Järjestetäänkö lastenhoitoa?

Sunnuntain Puls-jumalanpalveluksen aikana järjestetään pyhäkoulu lapsille. Sen lisäksi ei valitettavasti ole järjestettyä lastenhoitoa.

Muuta kysyttävää?

Ota rohkeasti yhteyttä koordinaattoriimme Ann-Louiseen:
Sähköposti


OHJELMA

PERJANTAI

18.00 Tervetuloa; ilmoittautuminen
19.00 Opetus 1
– Jesus Does the Unexpected
21.00 Hengailujatkot

LAUANTAI

9.00 Ovet avautuvat; kahvitarjoilu
9.30 Opetus 2
– Leave the Boat Behind 11.00 Pienryhmät
12.15 Lounas
13.45 Info
14.00 Seminaarit 1
15.15 Kahvia ja teetä
15.45 Seminaarit 2
17.00 Tauko ja päivällinen kaupungilla
19.30 Ovet auki; virvokkeita
20.00 Talkshow
21.00 Opetus 3
– Walk on Water
Ylistystä
(23.30 Päivä päättyy)

SUNNUNTAI

9.00 Ovet auki, kahvitarjoilu
9.30 Pienryhmät
9.30 OPKO-tapaaminen (seurakuntasalissa)
11.00 Puls-jumalanpalvelus
– Truly You Are the Son of God
13.00 Kahvia ja voileipiä
14.00 Konferenssi päättyy
SEMINAARIT

Ilmoittaudu kahteen seminaariin, paitsi jos valitset Street evangelismin, joka on tupla-seminaari


Leading like Jesus - Tom Finnemore

Jesus led a community that transformed the world - how do we learn from him and lead like him?

Sharing Jesus with your friends - James Brown

How can I lead my friends to faith and disciple them?

Uskonto ja totuus - so last season? - Danielle Miettinen, Markus Syrjätie

Voinko sanoa toiselle: “olet väärässä?” Nöyrän, rohkean ja ajankohtaisen apologian aakkoset.

Tunteet - riesa vai voimavara? - Minna Väisänen

Miksi ihmiset käyttäytyvät toisinaan oudosti - jopa minä itse? Opi ymmärtämään ja kohtaamaan omia ja toisten tunteita.

Pyhä Henki Raamatussa ja tänään - Matti Gädda

Miten voimme uskollisina Sanaa kohtaan astua Pyhän Hengen johdatukseen ja toimintaan

Encounter - Rebecka Björk, Eva Gädda m.fl

Draw near to God, and he will draw near to you (James 4:8). We worship, pray, listen and share

Stig in i det profetiska - Rune Månsson

Lär dig mera om det profetiska. Hur fungerar profetians nådegåva? Hur stiger man in i den?

Make the most of what God has given you - Sebastian Widjeskog

What does it look like to manage money as a disciple of Jesus? How do we follow Jesus and thrive in the business world?

Sex, God and me

Single, dating or married, how do we best honour God with our sexuality?

Street evangelism

Step out of your comfort zone and into the street - an opportunity to share God’s love with people in words and deeds. Teaching & practice. Double-session


MEDIA

Täältä löydät tapahtumajulisteen, kuvia viime vuoden konferenssista ym. materiaalia, jota voit ladata ja jakaa levittääksesi tietoa tapahtumasta.

Google Drive -kansiosta löytyvät kuvat ovat vapaasti median käytettävissä, mutta kuvaajan nimi tulee aina mainita.

KANSIO

Ota yhteyttä, mikäli on kysyttävää!